GLUTEENIVABAD PANNKOOGID

Tere kallis pere!

Soovime Teile jagada meie pannakate retsepti, et saaksid ka oma kodus hommikuid hea toiduga nautida. 

Banaani tatrapannkoogid

  • 150g tatrajahu
  • 4 spl agaavisiirup
  • 2 spl sidrunimahl
  • 180 ml kookospiima või mõnd muud taimepiima
  • 120g küpset banaani
  • 1 spl (kookos) õli + lisaks praadimiseks
  • 1 spl küpsetuspulbrit
  • 1/4 tl soola
  • 1 tl kardemoni
  • 1 tl vaniljet

Lisa kõik koostisained blenderisse ja blenderda need ühtlaseks tainaks.
Kuumuta pannil õli ja küpseta väikesed pannkoogid, neid aeg-ajalt keerates, kuni nad on ilusti kuldpruunid ja küpsed.  
Serveeri koos šokolaaditükkide, agaavisiirupi ja värskete marjadega.

Mõnusat nautlemist!

Jaga seda postitust