Passioni-sidruni toorkook

Kallid magusa sõbrad!

Jagame Teiega meie imelist passioni-sidruni toorkoogi retsepti, mida peab proovima!
Kook on olemuselt mõnusalt hapukas aga samas on tunda magusaid  instinkte. 
Ta on luksuslik ja tervislik – 100% vegan, gluteeni-ja suhkruvaba.

Passioni-sidruni toorkook

Koostis:

Põhi:

100 g datleid

50 g mandlijahu

30 g kookoshelbeid

30 ml kookosõli

Täidis:

250 g India pähkleid

1 sidrun

120 ml kookospiima (paks osa purgis)

50 ml kookosõli

2 sl agaavisiirupit

Kate:

2 passionivilja

1 sidruni mahl

3 sl agaavisiirupit

¼ tl jahvatatud kurkumit

Valmistamine:

Pane India pähklid sooja veega kolmeks tunniks likku. Püreesta datlid ühtlaseks massiks, lisa mandlijahu, kookosõli. Suru saadud mass küpsetuspaberiga kaetud ümmarguse koogivormi põhja. Aseta vorm külmkappi, kuni teed täidist. „Juustumassi” valmistamiseks vala pähklitelt vesi ära, seejärel püreesta need blenderis koos kookospiima, agaavisiirupi, kookosõliga ühtlaseks kreemjaks massiks. Lisa ühe sidruni riivitud koor ja mahl, näpuotsaga soola. Sega kõik korralikult läbi ja vala koogipõhjale. Tõsta kook sügavkülma, et kiht saaks tahkuda. Sega kausis passioni viljaliha, ühe sidruni mahl, agaavisiirup ja kookosõli. Lisa ¼ kurkumit ja vispelda. Vala seegi koogile. Aseta kook sügavkülma ning lase sel seal 2–4 tundi tahkuda. 

Head nautlemist!

Jaga seda postitust